fbpx

Klantenservice

Conditie omschrijving

We proberen naast goede foto’s en een goede omschrijving ook een waardebepaling aan een product mee te geven. Al onze producten zijn vintage en preloved maar de conditie kan wisselend zijn.

5/5 in zeer goede conditie / puntgaaf

4/5 in goede conditie

3/5 matig maar goede voldoende

2/5 slechte staat

1/5 zeer slechte staat

Ruilen / Retourneren

We doen ons best om de producten zo duidelijk mogelijk te omschrijven en op de foto te zetten. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je aankoop niet helemaal naar wens is, om wat voor reden dan ook. Als koper kunt u gerekend vanaf de eerste dag na de bezorging, binnen 14 werkdagen uw bestelling terugsturen.

Zo gaat het in zijn werk:

  • Neem contact op binnen 14 dagen na ontvangst. Grraag een mail naar info@addictedtovintage.nl
  • Heb je ons gemaild dan krijg je van ons de retourinstructies. Wel zijn bij retourzendingen de verzendkosten voor het terugsturen voor je eigen rekening zijn!
  • Zorg er voor dat het product netjes verpakt wordt voor de retourzending. Bij voorkeur het gebruik van de originele verpakking of een soortgelijke zodat er niets beschadigd tijdens het transport terug. Kosten voor eventuele beschadigingen door bijvoorbeeld onzorgvuldig verpakte producten tijdens de retourzending zijn voor rekening van de klant.
  • Zodra de retourzending in goede orde is ontvangen kun je kiezen om je geld teruggestort te krijgen of om een ander product uit te zoeken in de shop.
  • Geld terug ? Dan zullen wij na ontvangst van de retournering het bedrag binnen 14 dagen naar je rekening terugstorten.
  • Bij een retournering krijg je het hele aankoopbedrag (product+verzendkosten naar jou) terug. Alleen de verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Wanneer je meerdere producten hebt besteld en je een deel hiervan terugstuurt, worden de eerder betaalde verzendkosten niet vergoed. Dit geldt alleen wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd.
Close

Addictedtovintage.nl

Dé Online Vintage Webshop

Close

Inloggen

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

Addictedtovintage.nl

Dé Online Vintage Webshop